Camping Anderegg in Bruyères

De ideale charmecamping voor de natuurliefhebbers, sportieve kampeerder of kampeerder die er graag op uit gaat met zijn hond!

 

Gelegen aan de voet van de hoge venen en op wandelafstand van het meer van Robertville op een hoogte van 630 meter!

 

Onze camping is zeer uitnodigend voor de kampeerder die niet van de grote drukte houdt maar graag tot rust komt op een kleinschalige camping met tal van wandel-, fiets- en mountainbike mogelijkheden. ook voor gezinnen met (kleinere) kinderen is er genoeg te beleven denk maar aan onze speeltuin, het sportveld met onder andere een mini-veldritparcour en de kampeerplaatsen aan het beekje. Vanuit de camping vertrekken verschillende wandel-en mountainbike routes, ook de fietsers komen aan hun trekken met onder andere het nabijgelegen startpunten van de Ravelroutes op nog geen 4 km vanuit de camping.  

Uiteraard is er ook genoeg te beleven voor de cultuurliefhebber zoals het middeleeuws stadje Monschau, winkelen in het bloemenstadje Malmedy, bezoek aan diverse grotten, dierentuinen en pretparken behoort ook tot de mogelijkheden. Voor de bourgoundiër zijn er ook tal van goede restaurants en ook een aanrader is een bezoek aan de brouwerij van Bellevaux.

De toeristische kampeerplaatsen liggen aan de rand van de bossen en onze uitzichtplaatsen hebben zicht op de velden die in de lente vol mooie bloemen staan. Voor de liefhebbers van kabbelende beekjes hebben we ook een aantal kampeerplaatsen die aan het beekje gelegen zijn hierin kunnen kinderen fijn spelen en dammetjes bouwen.

Op onze camping zijn honden van harte welkom en kunnen hond en baas genieten van het prachtige bos wat vertrekt vanaf onze camping leidt naar tal van mooie wandelingen en oa. het meer van Robertville om bootje te baden met de hond.

 

Zelf geen kampeermiddel ter beschikking? U kan bij ons ook een caravan huren. Voor meer prijzen en info kan u kijken bij http://www.campinganderegg.be/nl/reserveren/

 

Onze camping is geopend van 29 maart tot 29 september 2019

We hopen u binnenkort te mogen verwelkomen op onze camping!

 

Groetjes

Lesley en Peter