Camping Ardennen rivier

 

Camping Anderegg is een kleinschalige charme camping in de Ardennen aan een rivier / beekje. De camping heeft 86 plaatsen. Vanaf een paar veldjes heeft u een prachtig uitzicht over het heuvelachtige landschap vanwaar u de zon ’s avonds heel mooi kunt zien ondergaan. Door de camping loopt een klein beekje waar kinderen veilig in kunnen spelen.

Aan het beekje liggen mooie ruime standplaatsen zodat u vanuit uw tent uw kinderen in de gaten kunt houden als ze dammetjes aan het bouwen zijn of met een emmertje lekker in het beekje spelen.

Het beekje dat door de camping stroomt is de “Poncé”, kinderen tot ca. 12 jaar kunnen zich hierin heerlijk vermaken. Voor een groter, snelstromend riviertje hoeft u vanaf de camping niet ver te rijden. 

Omgeving


De camping ligt in het dorpje Bruyères, aan de voet van het natuurgebied de Hoge Venen, vlakbij de toeristische plaatsen Malmedy en Robertville. De camping ligt op 3 km afstand van het meer van Robertville waar u bij mooi weer heerlijk in kunt zwemmen. Ook kunt u vissen (met vergunning) vlakbij de camping in de Ardennen in de rivier de “Warche”. 

Wandelen: vlakbij onze camping in de Belgische Ardennen is de rivier de “Warche” . U kunt een prachtige lange wandeltocht (ca 18 km) maken vanaf de camping waarbij u op de heenweg langs het snelstromende riviertje de “Warche” loopt en terug loopt naar de camping via de heuveltoppen waarbij u ook prachtige uitzichtpunten heeft.

Faciliteiten op onze camping in de Ardennen aan een rivier / beekje


Op de camping vindt u een klein campingwinkeltje(beperkt assortiment) met verse broodjes in het hoogseizoen. Modern en schoon sanitair met een aparte, extra verwarmde droogruimte voor schoenen en kleding, een babyroom en een familiedouche. In de ontvangstruimte bevindt zich de receptie, een barretje en een speelhoek voor kinderen met grote educatieve spelpanelen. Ook liggen er allerlei tijdschriften die u onder het genot van een verse cappuccino of een lekker streekbiertje kunt komen lezen. De camping heeft geen menukaart, maar een bord spaghetti, een kop soep of een lekkere warme wafel met slagroom is het hele jaar verkrijgbaar.