Faciliteiten op de camping

Receptie en campingwinkeltje

In onze receptie met campingwinkel vind u een mooi assortiment houdbare voedingsmiddelen maar ook kant-en klare maaltijden, ijsjes, streekbieren, wijn en frisdranken terug.

Enkel in juli en augustus: Op bestelling kan u vers brood verkijgen : een lekker streekbrood de Bücheron, wit brood, grijs brood, meergranenbrood van bij de lokale bakker.

Daarnaast kan u ook bij ons terecht voor kampeerartikelen, speelgoed en hondenspulletjes.

Omdat er zoveel moois valt te ontdekken in de omgeving  verkopen we ook wandelkaarten, fietskaarten en mountainbikekaarten. 

 

Recreatieruimte met terras

Even uitrusten op het terras met een lekker drankje of kopje koffie dat kan want in ons winkeltje zijn er diverse bieren, frisdranken en wijnen verkrijgbaar. koffie en thee staan klaar voor u in de recreatieruimte voor slechts 1 euro per kopje (wegens de covid-maatregelen kunnen we de koffie en thee service helaas niet aanbieden). Ook vind u hier glazen, borden, bestek en kunt u zelfs gebruik maken van een keuken met microwave, afwasbak, koelkast en diepvries, gratis en vrij beschikbaar voor onze gasten!
 
In de recreatieruimte kan u televisie kijken, gezelschapsspelletjes spelen, boeken lezen en ondertussen kunnen de kleinste spelen in de speelhoek of een mooie tekening maken. Al deze spulletjes liggen gratis ter beschikking in de recreatieruimte.
 
Inspiratie nodig voor een daguitstap, hier vind u al de folders en tips over de regio, toch nog vragen kom dan even naar de receptie dan helpen we u graag verder.
 
Onze recreatieruimte is dagelijks geopend vanaf 9u00 (schoolvakanties vanaf 8u30)  tot 22u00 en is vrij toegankelijk voor al onze gasten!
 

 

WiFi op de camping

U kunt draadloos op het internet vanuit uw tent/caravan. Verschillende soorten kaarten met toegangscodes zijn hiervoor te koop aan de receptie. 

Speeltuin en speelbeekje

De grote speelweide is vanaf april 2019 volledig vernieuwd met tal van toffe speeltoestellen zoals een familieschommel, klimrek met glijbaan, wip, vijfhoeks bandenschommel, vogelnestschommel, peuterschommel verder is er een voetbalveld, pingpong tafel en een picknicktafel

Er is ook een kleine speeltuin met wipkipjes, zandbak, speelhuisje met speelbeekje waar kinderen en honden zich heerlijk in kunnen verfrissen!

 

Jeux de boules 

Als de kinderen spelen op de speeltuin kunnen de ouders gezellig op het terras zitten en een partijtje Jeu de boules spelen!

 

Sanitair 

Onze sanitiare installatie is recent vernieuwd met nieuwe verwarmingsketels en boilers zodat onze gasten altijd ruim voldoende en lekker warm water hebben

 • verwarmd sanitair 

 • een modern sanitairblok met douches, wasbakken, een aparte baby-peuter wascabine aan de dameskant, een föhn en een aparte ruimte voor de lediging van het chemisch toilet. Een geheel gerenoveerd toiletgebouw, met aan de dameskant een aparte kinder-wc en aan de herenkant een kinder-urinoir. In alle toiletten is toiletpapier aanwezig. 

 • een familiedouche 

 • 1 individuele wascabine met warm en koud water en een föhn bij de damesdouches

 • een 2-persoons wascabine met warm/koud water en een föhn 

 • Droogruimte, bent u in een regenbui terechtgekomen en zijn uw schoenen/jassen nat? Geen probleem, u kunt ze in deze extra verwarmde en geventileerde ruimte kwijt zodat u deze natte spullen niet in uw tent/caravan hoeft te drogen. (Het is niet toegestaan om grondzeilen/tenten etc. in deze ruimte te laten drogen.) 

 • 5 afwasbakken met warm water buiten

 • 2 afwasbakken met warm water binnen

 • centrifuge

 • Industriële wasmachine (automatische toevoeging van wasmiddel)

 • industriële droogkast

 • automaat voor de aankoop van douchemunten 24u/24u

 • recent vernieuwde sanitaire installatie met lekker warme douches met voldoende druk op het water

 • er is een chemisch toilet voorzien, houdt u er rekening mee dat er geen loosput is voor campers. U kan wel in Waimes op 3km, bij camperplaats  https://www.lafaitafondue.com/nl/motorhome-3/ uw loosput ledigen of bij de camperplaats aan het station van Malmedy 6km https://www.campercontact.com/nl/belgie/luik--liege/malmedy/116/parking-malmedy 
 • het sanitair zal volledig geopend zijn vanaf 8 juni maar dit onder de voorwaarden zoals bepaald door de overheid ivm de covidmaatregelen. https://www.camping.be/nl/covid