Faciliteiten op de camping

Receptie en campingwinkeltje

In onze receptie met campingwinkel vind u een mooi assortiment houdbare voedingsmiddelen maar ook kant-en klare maaltijden, ijsjes, streekbieren, wijn en frisdranken terug. Daarnaast kan u ook bij ons terecht voor een leuk speeltje voor de kinderen, kampeerartikelen en hondenspulletjes.

Tijdens de schoolvakanties kan u bij ons lekker vers brood en heerlijke ontbijtkoeken bestellen geleverd door de plaatselijke bakkerij Marichal in Waimes.

Omdat er zoveel moois valt te ontdekken in de omgeving zowel te voet als met de fiets of met de mountainbike verkopen we ook wandelkaarten, fietskaarten en mountainbikekaarten. Sinds september 2018 kunnen we jullie ook een verbeterde wifi-ervaring aanbieden via de coax-kabel die recent geïnstalleerd is in onze gemeente. Hiervoor zijn wifi kaarten te koop in ons winkeltje.

 

Recreatieruimte met terras

Even uitrusten op het terras met een lekker drankje of kopje koffie dat kan want in ons winkeltjes zijn er diverse bieren, frisdranken en wijnen verkrijgbaar. koffie en thee staan klaar voor u in de recreatieruimte voor slechts 1 euro per kopje. Ook vind u hier glazen, borden, bestek en kunt u zelfs gebruik maken van een keuken met microwave, afwasbak, koelkast en diepvries, gratis en vrij beschikbaar voor onze gasten!
 
In de recretieruimte kan u televisie kijken, gezelschapsspelletjes spelen ondertussen kunnen de kleinste spelen in de speelhoek of een mooie tekening maken. Al deze spulletjes liggen gratis ter beschikking in de recretieruimte.
 
Inspiratie nodig voor een daguitstap, hier vind u al de folders en tips voor de regio, toch nog vragen kom dan even naar de receptie dan helpen we u graag verder.
 
Onze recreateruimte is dagelijks geopend vanaf 9u00 (schoolvakanties vanaf 8u00)  tot 22u00 en is vrij toegankelijk voor al onze gasten!
 

 

WiFi op de camping

U kunt draadloos op het internet vanuit uw tent/caravan. Verschillende soorten kaarten met toegangscodes zijn hiervoor te koop aan de receptie.

De wifiverbinding is sinds september 2018 een heel stuk verbeterd in onze gemeente door de aanleg van coax kabels!

 

Op onze camping hebben we maar liefst 2 speeltuinen

Eentje voor de kleinsten met glijbaan, speelhuisjes, wipkipjes, klimrek, schommels en zandbak met speeltoestel.

De grote speelweide zal vanaf april 2019 volledig vernieuwd zijn met tal van toffe speeltoestellen zoals een familieschommel, klimrek met glijbaan, wip, vijfhoeks bandenschommel, vogelnestschommel, zandbak, voetbalveld, pingpong tafel, picknicktafels enz...

 

Jeux de boules 

Als de kinderen spelen op de speeltuin kunnen de ouders gezellig op het terras zitten en een partijtje Jeu de boules spelen!

 

Sanitair 

Onze sanitiare installatie is recent vernieuwd met nieuwe verwarmingsketels en boilers zodat onze gasten altijd ruim voldoende en lekker warm water hebben

 • verwarmd sanitair 

 • een modern sanitairblok met douches, wasbakken, een aparte baby-peuter wascabine aan de dameskant, een föhn en een aparte ruimte voor de lediging van het chemisch toilet. Een geheel gerenoveerd toiletgebouw, met aan de dameskant een aparte kinder-wc en aan de herenkant een kinder-urinoir. In alle toiletten is toiletpapier aanwezig. 

 • een familiedouche 

 • 1 individuele wascabine met warm en koud water en een föhn bij de damesdouches

 • een 2-persoons wascabine met warm/koud water en een föhn 

 • Droogruimte, bent u in een regenbui terechtgekomen en zijn uw schoenen/jassen nat? Geen probleem, u kunt ze in deze extra verwarmde en geventileerde ruimte kwijt zodat u deze natte spullen niet in uw tent/caravan hoeft te drogen. (Het is niet toegestaan om grondzeilen/tenten etc. in deze ruimte te laten drogen.) 

 • 5 afwasbakken met warm water buiten

 • 2 afwasbakken met warm water binnen

 • centrifuge

 • Industriële wasmachine (automatische toevoeging van wasmiddel)

 • industriële droogkast

 • automaat voor de aankoop van douchemunten 24u/24u

 • recent vernieuwde sanitaire installatie met lekker warme douches met voldoende druk op het water