Kampeerplaatsen Camping Anderegg

Ruime kampeerplaatsen met rust en prachtig uitzicht

Er zijn plaatsen gelegen aan het ondiepe beekje waarin kinderen en honden fijn kunnen spelen. Vanaf een aantal plaatsen aan het beekje kunt u ook nog wat van het uitzicht op het heuvelachtige landschap genieten. Graag genieten van het uitzicht maar geen nood aan een beekje dan kan u op onze uitzichtplaatsen genieten van de rust en het heuvelachtige landschap onder het genot van een lekker streekbiertje of een glaasje wijn. Gewoon op zoek naar een  mooie kampeerplaats met wat schaduw dan zijn de beschutte kampeerplaatsen een aanrader.  Voor de kleine tentjes die geen stroomvoorziening nodig hebben, hebben we vier gezellige wat kleinere plekjes met uitzicht voorzien. Op al de kampeerplaatsen is het toegelaten om 1 auto te te parkeren, meerdere auto's moeten op de parking bij de ingang geparkeerd worden.

Om het gras zo veel mogelijk te ontzien, vragen we of u als kampeerder of caravanbezitter een luchtdoorlatend grondzeil wilt gebruiken. Zodat de mensen na u ook nog kunnen genieten van een kampeerplaats met gras. We hopen dat u hiervoor begrip heeft.

Onze camping richt zich tot de rustzoekers, natuurliefhebbers en sportieve kampeerders. We vragen dan ook om geen luide muziek te spelen op onze camping en het tussen 22u en 7u rustig te houden.

Onze kampeerplaatsen zijn ook geschikt voor campers tot 8 meter, er is een chemisch toilet voorzien maar houdt u er rekening mee dat er geen loosput is op onze camping maar enkel een chemisch toilet. Caravans tot 8 meter inclusief dissel zijn toegelaten op onze camping. 

Graag een plaats met uitzicht of liever plezier aan het beekje,

met kinderen of met honden of allebei?

Verlangt u naar een rustige plek in de schaduw, 

of lekker in de zon?

Bij camping Anderegg vind iedereen zijn favoriete plekje!