Kampeerplaatsen Camping Anderegg

Ruime kampeerplaatsen met rust en prachtig uitzicht

Er zijn plaatsen gelegen aan het ondiepe beekje waarin kinderen zonder gevaar kunnen spelen. Fijn dammetjes bouwen en lekker met een emmertje in het water spelen. Vanuit uw tent kunt u zo toch een oogje in het zeil houden. Vanaf een aantal plaatsen aan het beekje kunt u ook nog wat van het uitzicht op het heuvelachtige landschap genieten. 

Verschillende soorten kampeerplaatsen

Op onze camping zijn 2 veldjes met grote en middelgrote plaatsen vanwaar u van het mooie uitzicht kunt genieten. Ook zijn er een aantal meer beschutte plaatsen. Al de plaatsen zijn voorzien met een stroomaansluiting van 6 ampère. behalve de 4 tentplaatsen deze hebben geen stroomvoorziening.

Om het gras zo veel mogelijk te ontzien, vragen we of u als kampeerder of caravanbezitter een luchtdoorlatend grondzeil wilt gebruiken. Zodat de mensen na u ook nog kunnen genieten van een kampeerplaats met gras. We hopen dat u hiervoor begrip heeft.

Onze kampeerplaatsen zijn ook geschikt voor campers tot 8 meter, er is een chemisch toilet voorzien maar houdt u er rekening mee dat er geen loosput is op onze camping

Graag een plaats met uitzicht of liever plezier aan het beekje,

met kinderen of met honden of allebei?

Verlangt u naar een rustige plek in de schaduw, 

of op avontuur met de tent?

Bij camping Anderegg vind iedereen zijn favoriete plekje!