Charme camping Ardennen

 

Camping Anderegg is een kleine charme camping in de Ardennen met 86 plaatsen. Vanaf een paar veldjes heeft u een prachtig uitzicht over het heuvelachtige landschap vanwaar u de zon ’s avonds heel mooi kunt zien ondergaan. Ook zijn er meer beschutte plaatsen en kampeerplaatsen aan het kleine beekje waar kinderen veilig in kunnen spelen.

De camping heeft een apart gelegen grote en kleine speeltuin met o.a. een kabelbaan en een waterspeeltoestel. Indien u op zoek bent naar een kleine natuur camping in de Ardennen die rustig is maar over voldoende faciliteiten beschikt, dan bent u bij camping Anderegg aan het goede adres.

Omgeving en ligging


Onze Charme camping in de Ardennen ligt in het dorpje Bruyères, aan de voet van het natuurgebied de hoge venen, vlakbij de toeristische plaatsen Malmedy en Robertville. De camping ligt op 3 km afstand van het meer van Robertville waar u bij mooi weer heerlijk in kunt zwemmen. Ook de zgn. “Ravelroutes” liggen vlakbij de camping: nieuwe fietspaden over oude spoorbanen met een maximale stijging van 3%, zodat ze voor iedereen goed te doen zijn. 

Aangrenzend aan de camping (aan de kant van de uitzichtplaatsen/beekje) ligt een weiland dat geklasseerd is door de overheid als “weide met een hoog biologische waarde”. Dit houdt in dat er beschermde plantjes en bloemen in voorkomen, er mag niet bemest worden en de weide mag maar 1x per jaar gemaaid worden. Met name in het voor- en najaar staat deze weide vol met bloeiende grassen, bloemen.

Faciliteiten op onze Charme camping in de Belgische Ardennen


Op onze Charme camping in de Ardennen vindt u modern en schoon sanitair met een aparte, extra verwarmde droogruimte voor schoenen en kleding en ook een familiedouche. In de taverne kan u genieten van lekker streekbiertjes, heerlijke koffies maar er is ook een kleine kaart met enkele gerechten, soep, brusselse wafels met slagroom enz.. Daarnaast is er ook een speelhoek met educatieve spelpanelen, speelgoed en boeken en tijdschriften .