Faciliteiten op de camping

Receptie en campingwinkeltje

In onze receptie met campingwinkel vindt u een mooi assortiment houdbare voedingsmiddelen maar ook kant-en klare maaltijden, ijsjes, streekbieren, wijn en frisdranken terug.

In de schoolvakanties (pasen, meivakantie, hemelvaart en pinksterweekend en in juli en augustus) kan u op bestelling dagelijks brood verkrijgen: picolo's, keizerbroodjes, sandwiches, croissants, chocoladebroodjes, stokbrood, een lekker streekbrood de Bücheron, wit brood, grijs brood of een meergranenbrood van bij de lokale bakker.

Daarnaast kan u ook bij ons terecht voor kampeerartikelen, speelgoed en hondenspulletjes.

Omdat er zoveel moois valt te ontdekken in de omgeving  verkopen we ook wandelkaarten, fietskaarten en mountainbikekaarten. 

 

Recreatieruimte met terras

Vanaf 2 april 2021 bieden we u een volledig vernieuwde recreatieruimte aan, met drankautomaat en koffieautomaat waar u zowel koffie, thee, chocolademelk en soep kan verkrijgen. Er is ook een keuken met microgolfoven en koelkast en dieprvries ter beschikking waar onze gasten vrij gebruik van kunnen maken. De ruimte is elke dag open van 8u tot 22u.

In de recreatieruimte kan u televisie kijken, gezelschapsspelletjes spelen, boeken lezen en ondertussen kunnen de kleinste spelen in de speelhoek of een mooie tekening maken. Al deze spulletjes liggen ter beschikking in de recreatieruimte.
 
Inspiratie nodig voor een daguitstap, hier vind u al de folders en tips over de regio, toch nog vragen kom dan even naar de receptie dan helpen we u graag verder.
  

 

WiFi op de camping

U kunt draadloos op het internet vanuit uw tent/caravan. Verschillende soorten kaarten met toegangscodes zijn hiervoor te koop aan de receptie. 

 

Speeltuin en speelbeekje

De grote speelweide is vanaf april 2019 volledig vernieuwd met tal van toffe speeltoestellen zoals een familieschommel, klimrek met glijbaan, wip, vijfhoeks bandenschommel, vogelnestschommel, peuterschommel verder is er een voetbalveld, pingpong tafel en een picknicktafel

 Bij de picknickplek is er ook een speelbeekje waar kinderen en honden zich heerlijk in kunnen verfrissen!

 

Jeux de boules 

Als de kinderen spelen op de speeltuin kunnen de ouders gezellig op het terras zitten en een partijtje Jeu de boules spelen!

 

Sanitair 

Onze sanitiare installatie is recent vernieuwd met nieuwe verwarmingsketels en boilers zodat onze gasten altijd ruim voldoende en lekker warm water hebben

 • verwarmd sanitair 

 • een modern sanitairblok met douches, wasbakken, een aparte baby-peuter wascabine aan de dameskant, een föhn en een aparte ruimte voor de lediging van het chemisch toilet. Een geheel gerenoveerd toiletgebouw, met aan de dameskant een aparte kinder-wc en aan de herenkant een kinder-urinoir. In alle toiletten is toiletpapier aanwezig. 

 • een familiedouche 

 • 1 individuele wascabine met warm en koud water en een föhn bij de damesdouches

 • een 2-persoons wascabine met warm/koud water en een föhn 

 • Droogruimte, bent u in een regenbui terechtgekomen en zijn uw schoenen/jassen nat? Geen probleem, u kunt ze in deze extra verwarmde en geventileerde ruimte kwijt zodat u deze natte spullen niet in uw tent/caravan hoeft te drogen. (Het is niet toegestaan om grondzeilen/tenten etc. in deze ruimte te laten drogen.) 

 • 5 afwasbakken met warm water buiten

 • 2 afwasbakken met warm water binnen

 • centrifuge

 • Industriële wasmachine (automatische toevoeging van wasmiddel)

 • industriële droogkast

 • automaat voor de aankoop van douchemunten 24u/24u

 • recent vernieuwde sanitaire installatie met lekker warme douches met voldoende druk op het water

 • er is een chemisch toilet voorzien, houdt u er rekening mee dat er geen loosput is voor campers. U kan wel in Waimes op 3km, bij camperplaats  https://www.lafaitafondue.com/nl/motorhome-3/ uw loosput ledigen of bij de camperplaats aan het station van Malmedy 6km https://www.campercontact.com/nl/belgie/luik--liege/malmedy/116/parking-malmedy 
 • het sanitair zal volledig geopend zijn vanaf 2 april  maar dit onder de voorwaarden zoals bepaald door de overheid ivm de covidmaatregelen. https://www.camping.be/nl/covid