Familiecamping Ardennen

 

Camping Anderegg is een kleinschalige familiecamping in de Ardennen met 86 plaatsen. Vanaf een paar veldjes heeft u een prachtig uitzicht over het heuvelachtige landschap vanwaar u de zon ’s avonds heel mooi kunt zien ondergaan. Ook zijn er meer beschutte plaatsen en kampeerplaatsen aan het kleine beekje waar kinderen veilig in kunnen spelen. Er is een grote aparte speelweide met o.a. een kabelbaan, een waterspeeltoestel, een zandspeeltafel, pingpongtafel, voetbalveldje en een mini avonturenparcours.

Omgeving van de camping


Wat is er o.a. te doen in de omgeving van onze familie camping in de Ardennen? De camping ligt op 3 km afstand van het meer van Robertville waar u bij mooi weer heerlijk in kunt zwemmen. Voor kleine kinderen is er een ondiep gedeelte afgezet met een glijbaan en voor de groten is er een “duikplateau”. De grotten van Remouchamps en het safaripark “Monde Sauvage” in Aywaille zijn ook echte aanraders. Op ca. 30 km vanaf de camping vindt u een zomerbobsleebaan van 751 meter lang. 

Indien u een kleinschalige familiecamping in de Ardennen zoekt , maar wel met de mogelijkheid tot vele uitstapjes in de directe omgeving, dan zult u zich zeker thuis voelen op onze camping.

Faciliteiten op onze familiecamping in de Belgische Ardennen


Op onze kleinschalige familie camping in de Ardennen vindt u een klein campingwinkeltje(beperkt assortiment) met verse broodjes in het hoogseizoen. Modern en schoon sanitair met een aparte, extra verwarmde droogruimte voor schoenen en kleding, een babyroom en een familiedouche. In de ontvangstruimte bevindt zich de receptie, een barretje en een speelhoek voor kinderen met grote educatieve spelpanelen. Ook liggen er allerlei tijdschriften die u onder het genot van een lekkere cappuccino of een lekker streekbiertje kunt komen lezen.

Op de camping heerst een gezellige, gemoedelijke sfeer en op het zonnige terras kunt u een lekker glaasje komen drinken. De camping heeft geen menukaart maar een bord spaghetti, een kop soep of een lekkere warme wafel met slagroom is het hele jaar verkrijgbaar.