Kindvriendelijke camping Ardennen

 

Camping Anderegg is een kleinschalige kindvriendelijke camping in de Ardennen met 86 plaatsen. Vanaf een paar veldjes heeft u een prachtig uitzicht over het heuvelachtige landschap vanwaar u de zon ’s avonds heel mooi kunt zien ondergaan. Ook zijn er meer beschutte plaatsen en kampeerplaatsen aan het kleine beekje waar kinderen veilig in kunnen spelen. Er is een kleine speeltuin met o.a. een zandbak met een zandspeeltafel, glijbaan, wipkippen en een speelhuisje. In de grote speelweide is er o.a. een kabelbaan, een waterspeeltoestel, pingpongtafel, voetbalveldje en een mini avonturenparcours. 

Faciliteiten


Onze kindvriendelijke camping in de Ardennen heeft een klein winkeltje (beperkt assortiment), waar u in het hoogseizoen broodjes kunt bestellen. Voor veel kinderen is het een groot plezier de broodjes zelf ’s morgens te mogen ophalen in het winkeltje. Modern en schoon sanitair met een aparte, extra verwarmde droogruimte voor schoenen en kleding en een familiedouche. In de ontvangstruimte bevindt zich de receptie, een barretje en een speelhoek voor kinderen met grote educatieve spelpanelen. Ook liggen er allerlei tijdschriften die u onder het genot van een verse cappuccino of een lekker streekbiertje kunt komen lezen. Er is geen menukaart maar een bord spaghetti, een kop soep of een warme wafel met slagroom zijn het hele jaar te verkrijgen. Indien u op zoek bent naar een kleinschalige kindvriendelijke camping in de Belgische Ardennen bent u bij camping Anderegg aan het goede adres.

En of onze camping in de Ardennen kindvriendelijk is!


Bent u op zoek naar een kleinschalige camping in de Ardennen die kindvriendelijk is met mogelijkheid tot vele leuke uitstapjes in de omgeving? Dan zult u zich direct thuis voelen op camping Anderegg. 

Een paar mogelijkheden op een rijtje: De camping ligt op 3 km afstand van het meer van Robertville waar u bij mooi weer heerlijk in kunt zwemmen. Voor kleine kinderen is er een ondiep gedeelte afgezet met een glijbaan en voor de groten is er een “duikplateau”. De grotten van Remouchamps en het safaripark “Monde Sauvage” in Aywaille zijn ook een echte aanraders. Op ca. 30 km vanaf de camping vindt u een zomerbobsleebaan van 751 meter lang.