Kleine camping Ardennen

 

Camping Anderegg is een kleine camping in de Belgische Ardennen . De camping heeft 86 plaatsen en is verdeeld in meerdere grasveldjes . Vanaf een paar veldjes heeft u een prachtig uitzicht over het heuvelachtige landschap vanwaar u de zon ’s avonds heel mooi kunt zien ondergaan. Ook zijn er plaatsen langs het kleine beekje waar kinderen fijn in kunnen spelen.

De camping heeft een grote en kleine speeltuin met oa. een kabelbaan en een waterspeeltoestel , een klein campingwinkeltje met verse broodjes in het hoogseizoen, receptie met veel informatie over de omgeving, terras en een klein barretje. 

Omgeving en ligging


Onze kleine camping in de Belgische Ardennen ligt in het dorpje Bruyères, aan de voet van het natuurgebied de hoge venen, vlakbij de toeristische plaatsen Malmedy en Robertville. De camping ligt op 3 km afstand van het meer van Robertville waar u bij mooi weer heerlijk in kunt zwemmen. Ook de zgn. “Ravelroutes” liggen vlakbij de camping: nieuwe fietspaden over oude spoorbanen met een maximale stijging van 3%, zodat ze voor iedereen goed te doen zijn. Zoekt u een kleine camping in de Ardennen waar u heerlijk tot rust kunt komen maar wel met de mogelijkheid tot vele uitstapjes in de omgeving, dan bent u bij ons aan het goede adres.

Op zoek naar kleine campings in de Ardennen?


Indien u op zoek bent naar kleine campings in de Ardennen, dan zult u zich direct thuis voelen op camping Anderegg met mooie ruime plaatsen, modern sanitair en een persoonlijke en vriendelijke service van de eigenaren.

Op de camping heerst een gezellige, gemoedelijke sfeer en op het zonnige terras kunt u een lekker glaasje komen drinken. De camping heeft geen menukaart maar een bord spaghetti, een kop soep of een lekkere warme wafel met slagroom is het hele jaar verkrijgbaar.