Kleinschalige camping Ardennen

 

Camping Anderegg is een kleinschalige camping in de Ardennen met mooie ruime standplaatsen. Vanaf een paar veldjes heeft u een panoramisch uitzicht op het heuvelachtige landschap. Ook zijn er meer beschutte plaatsen en kampeerplaatsen aan het kleine beekje waar kinderen veilig in kunnen spelen. Er is een grote aparte speelweide met o.a. een kabelbaan, een waterspeeltoestel, een zandspeeltafel, pingpongtafel, voetbalveldje en een mini avonturenparcours.

Op maar een uurtje vanaf Maastricht gelegen maar door de hoge heuvels toch echt het vakantie-buitenlandgevoel , vindt u onze kleinschalige camping in de Belgische Ardennen. 

Faciliteiten


Onze kleinschalige camping in de Ardennen heeft een klein winkeltje (beperkt assortiment), waar u in het hoogseizoen broodjes kunt bestellen. Modern en schoon sanitair met een aparte, extra verwarmde droogruimte voor schoenen en kleding en een familiedouche. In de ontvangstruimte bevindt zich de receptie, een barretje en een speelhoek voor kinderen met grote educatieve spelpanelen. Ook liggen er allerlei tijdschriften die u onder het genot van een verse cappuccino of een lekker streekbiertje kunt komen lezen. Er is geen menukaart maar een bord spaghetti, een kop soep of een warme wafel met slagroom zijn het hele jaar te verkrijgen. Indien u op zoek bent naar een kleinschalige camping in de Belgische Ardennen bent u bij camping Anderegg aan het juiste adres.

Omgeving


Wilt u een korter of langer verblijf doorbrengen op een camping in de Ardennen die kleinschalig is? Dan zult u zich op camping Anderegg direct thuis voelen. Op 3 km afstand ligt het meer van Robertville waar met mooi weer in gezwommen kan worden. Voor kleine kinderen is er een ondiep gedeelte afgezet met een glijbaan. Ook liggen er dichtbij de camping de zgn. “Ravelroutes”, dit zijn fietspaden gemaakt over oude spoorbanen. Deze paden hebben een maximale stijging van 3 % en zijn daarom voor iedereen goed te doen. Voor de echte mountainbikers zijn er tal van uitgezette routes door de bossen.

Kortom, zoekt u een camping in de Ardennen die kleinschalig is, maar wel met de mogelijkheid tot vele uitstapjes in de directe omgeving, dan zult u zich zeker thuis voelen op onze camping.