Faciliteiten op de camping

Receptie met campingwinkel

Onze campingwinkel is dagelijks geopend en je vindt er streekbieren, wijnen, kruidenierswaren, afhaalmaaltijden, ijs, wandelkaarten en toiletartikelen. Het hele seizoen door kunt u dagelijks (geen levering op maandag) verse broodjes bestellen bij de plaatselijke bakker voor het ontbijt. Bestel gemakkelijk in onze winkel of nog handiger vanaf uw kampeerplaats via onze app. In deze app vind je ook alle toeristische informatie, lokale winkels en evenementen.

Recreatieruimte met terras

Op de camping is een recreatieruimte met een automaat voor frisdrank en snoep en een koffieautomaat waar je koffie, thee, chocolademelk en soep kunt nemen.

Er is ook een keuken met een magnetron, koelkast en vriezer beschikbaar voor onze gasten.

Deze ruimte is dagelijks geopend van 08.30 uur tot 22.00 uur. Hier kan je tv kijken, bordspellen spelen, boekjes lezen en ondertussen kunnen de kleintjes spelen in de speelhoek of een leuke tekening maken. Al deze dingen zijn aanwezig in de recreatieruimte.

Speeltuin en beekje

De grote speelweide is in 2019 volledig vernieuwd met tal van toffe speeltoestellen zoals een familieschommel, klimrek met glijbaan, wip, vijfhoeks bandenschommel, vogelnestschommel, peuterschommel en zandbak, verder is er een speelweide, pingpongtafel en een picknicktafel

Bij de picknickplek is er ook een leuk beekje waar je heerlijk kan pootje baden op een warme zomerdag.

Jeux de boules

Als de kinderen spelen op de speeltuin kunnen de ouders gezellig op het terras zitten en een partijtje Jeu de boules spelen!

Sanitair

Een modern douchegebouw en toiletgebouw voorzien van alle gemakken inclusief toiletpapier, handzeep en toiletbrilreiniger.

Hier vindt u naast de standaard faciliteiten zoals douches, toiletten en wasbakken ook een droogruimte om natte kleding te laten drogen, een baby verzorgingsruimte met baby bad, kindertoilet, een ruime familiedouche en een wasmachine en droogkast.

Er is een chemisch toilet voorzien, maar houdt u er rekening mee dat er geen loosput is voor campers. U kan wel in aan het station van Malmedy 6km de camper boven de loosput van de camperplaats rijden.