Rustige camping Ardennen

 

Camping Anderegg is een kleinschalige rustige camping in de Belgische Ardennen met 83 plaatsen. Vanaf een paar veldjes heeft u een prachtig uitzicht over het heuvelachtige landschap vanwaar u de zon ’s avonds heel mooi kunt zien ondergaan. Ook zijn er meer beschutte plaatsen en kampeerplaatsen aan het kleine beekje waar kinderen veilig in kunnen spelen.

De camping heeft een apart gelegen grote en kleine speeltuin met o.a. een kabelbaan en een waterspeeltoestel. Indien u op zoek bent naar een camping in de Ardennen die rustig is maar over voldoende faciliteiten beschikt, dan bent u bij camping Anderegg aan het goede adres.

Faciliteiten en ligging


Op onze rustige camping in de Belgische Ardennen vindt u een klein campingwinkeltje met verse broodjes in het hoogseizoen, receptie met veel informatie over de omgeving, terras en een klein barretje. Modern en schoon sanitair met een aparte, extra verwarmde droogruimte voor schoenen en kleding en ook een familiedouche.

Onze rustige camping in de Ardennen ligt in het dorpje Bruyères, aan de voet van het natuurgebied de Hoge Venen, vlakbij de toeristische plaatsen Malmedy en Robertville. De camping ligt op 3 km afstand van het meer van Robertville waar u bij mooi weer heerlijk in kunt zwemmen. Ook de zgn. “Ravelroutes” liggen vlakbij de camping: nieuwe fietspaden over oude spoorbanen met een maximale stijging van 3%, zodat ze voor iedereen goed te doen zijn. 

Zijn onderstaande punten belangrijk voor u bij het zoeken naar een camping in de Ardennen die rustig is? Dan zal camping Anderegg zeker aan uw wensen voldoen.
- Mooie ruime plaatsen
- Een persoonlijke en vriendelijke service 
- Modern sanitair
- Veel te zien en te doen in de omgeving
- Gezellige, gemoedelijke sfeer
- Foor de kleinschaligheid heeft u een goed overzicht en kunnen jonge kinderen gemakkelijk zelf alle faciliteiten vinden.